אישור ESTA לארה"ב

100% הצלחה! עם Bvisa הסיכוי שתסורבו שואף ל-0, אם בכל זאת לא קיבלתם אישור ESTA לארה"ב תקבלו את כספכם חזרה. 

מהו אישור ESTA לארה"ב?

 ESTA הוא אישור כניסה אלקטרוני לארה"ב לבעלי דרכון אירופאי ומספר מדינות נוספות שנכללות ברשימה של התוכנית הפדרלית Visa Waiver Program הפטורה מויזה של ממשלת ארה"ב. 

ממשלת ארה"ב הקימה מערכת אוטומטית ואלקטרונית אשר מקלה  משמעותית על הליך קבלת אישור הכניסה לארה"ב. כול זאת, ללא ראיון קונסולרי בשגרירות ארה"ב ותוך 72 שעות בלבד.

מבקשי הבקשה נדרשים להגיש את הבקשה לאישור ESTA מבעוד מועד. בשאלון תצטרכו לספק פרטים אישיים, פרטים לגבי שהותכם המתכוננת בארה"ב, מספר דרכון וכו'.

ה- ELECTRONIC SYSTEM FOR TRAVEL AUTHORIZATION, או בשמו המקוצר והידוע – ESTA תאשר או תשלול את הבקשה לאישור כניסה לארה"ב.

חשוב להדגיש כי אישור או סירוב כניסה לשטחה של ארה"ב יקבע על ידי הפקיד ממחלקת הבטיחון בכניסה לארה"ב בעת ביקורת הגבולות והדרכונים.

אישור ESTA לארה"ב

מי זכאי להגיש בקשה לאישור ESTA לארה"ב?

  1. אזרח של מדינה החברה בתוכנית הפטור מויזה. 
  2. זמן הביקור בארה"ב  לא עולה על 90 יום.
  3. מטרת הביקור היא לעסקים או טיול.
  4. לא מחזיק בויזת תייר.
  5. בעל דרכון אלקטרוני עם שבב דיגילטי המכיל מידע ביומטרי של אחת מהמדינות הכללות בתכונית הפטור מויזה לארה"ב.

רשימת המדינות החברות בתוכנית הפטור מויזה לארה"ב

אוסטריה, אוסטרליה, איטליה, איסלנד, אירלנד, אנדורה, אסטוניה, בלגיה, ברוניי, בריטניה, גרמניה, דנמרק, הולנד, הונגריה, יוון, יפן, לוקסמבורג, לטביה, ליטא, ליכטנשטיין, מונקו, מלטה, נורווגיה, ניו זילנד, סן מרינו, סינגפור, סלובניה, ספרד, פורטוגל, פינלנד, צ'כיה, צרפת, דרום קוריאה, שוודיה, שוויץ.

לכמה זמן תקף אישור ESTA לארה"ב?

האישור כניסה לארה"ב תקף לשנתיים במהלכם תוכלו להכנס לארצות הברית למטרת תיירות או עסקים לתקופה שלא תעלה על שלושה חודשים בכל ביקור.

האם ישראל גם חלק מהמדינות הפטורות מויזה?

לאחר שלל שמועות בתקשורת בשנים האחרונות, ישראל עדיין לא חלק מתכנית הפטור מויזה לארה"ב.

אי לכך ובהתאם לזאת, רק ישראלים אשר מחזיקים בדרכון נוסף שהוא חלק מתכנית הפטור לויזה לארה"ב יוכלו להוציא אישור ESTA.

ישראלים אשר לא מחזיקים באזרחות נוספות או דרכון זר שהוא חלק מתכנית הפטור לויזה צריכים להוציא ויזה לארה"ב בהליך הרגיל.

איך אנחנו נוכל לעזור לכם?

השירות שלנו כולל מילוי הטפסים ותרגומם לאנגלית, הגשת הבקשה הרשמית עבור ESTA, תשלום האגרה, זמן טיפול שלא יעלה על 4 שעות וקבלת האישור כניסה לארצות הברית תוך 72 שעות.

אנחנו מתחייבים ב-100% שתקבלו את אישור ה-ESTA. למרות שהסיכוי שתסורבו שואף ל-0, אם יקרה הדבר ותסורבו, תקבלו את כספכם חזרה ללא שום תנאים.

סגירת תפריט