ויזת חילופי מבקרים לארה"ב

הוצאת ויזת חילופי מבקרים לארה"ב על ידי המומחים שלנו בדרך המהירה והקלה ביותר.

מה היא ויזת חילופי מבקרים לארה"ב?

ויזת חילופי מבקרים לארה"ב או בשמה הנוסף ויזת J1/2 מיועדת לאנשים אשר מעוניינים להגיע לארה"ב לצורך לימודים במסגרת חילופי סטודנטים, הכשרה או עבודה במסגרת תכנית רשמית ומאושרת מטעם מוסד לימודים או כל מוסד אחר ללא מטרות רווח. 

בין מבקשי הבקשה לויזת חילופי מבקרים זאת ניתן למצוא סטודנטים ללימודי רפואה, אנשי סגל אקדמי שקיבלו מימון מטעם האוניברסיטה, מתמחים למינהם, סטודנטים שסיימו תואר ראשון, ומדרכים במחנות קיץ ועוד.

לבני הזוג או לילדיו (בתנאי שהם קטינים ולא נשואים) של מבקש הבקשה לויזת חילופי מבקרים יש את האפשרות לבקש ויזת J2 אשר מתכוונים לשהות בארה"ב למשך תקופת שהותו בארה"ב. תהליך זה כרוך באותם אישורים של מבקש הבקשה לויזת J1.

מה תצטרכו להביא אתכם ליום הראיון?

  • דרכון בתוקף של לפחות חצי שנה מיום כניסתכם לארה"ב.
  • אישור הזמנה לראיון בשגרירות.
  • אישור תשלום האגרות DS2019 ו- SEVIS
  • דרכונים ישנים עם ויזות (במידה ויש)
  • תמונה לויזה בגודל 5*5

איזה מסמכים צריך?

תצטרכו להביא אישורים פיננסיים המעידים על היכולת הכלכלית שלכם או של הספונסר שלכם לממן את הנסיעה והשהות בזמן התוכנית בארה"ב, ואישורי קבלה לתוכנית שאליה התקבלתם.

איך זה עובד?

  • הגשת מועמדות לתוכנית חילופי מבקרים/סטודנטים
  • קבלה רשמית לתוכנית חילופי מבקרים/סטודנטים
  • נציג התוכנית מעביר למועמד טופס הנקרא : DS2019
  • נציג התוכנית מעביר למועמד את אגרת ה-i901 SEVIS
  • תשלום אגרת ה-i901 SEVIS
  • מילוי טופס הבקשה
  • תשלום אגרת הבקשה לויזה
  • קביעת מועד הראיון בשגרירות
  • הכנה לראיון
  • הגעה לראיון בשגרירות
  • קבלת הדרכון עם הויזה

איך אנחנו נוכל לעזור לכם?

השירות שלנו כולל מילוי הטפסים ותרגומם לאנגלית, הגשת הבקשה באופן רשמי לשגרירות ארה"ב, תשלום האגרה, הקדמת התור לאלו מכם שצריכים להגיע לארה"ב בדחיפות, הכנה מלאה לראיון בשגרירות, ליווי אישי עד לקבלת הויזה לארה"ב וכל זאת תוך 24 שעות.

מעוניינים להוציא ויזת חילופי מבקרים?

Bvisa אתכם לאורך כל הדרך 

סגירת תפריט