ויזת תייר לארה"ב

הוצאת ויזת תייר לארה"ב על ידי המומחים שלנו בדרך המהירה והקלה ביותר.

אז מה היא ויזת תייר לארה"ב?

ויזת תייר לארה"ב היא הפופולארית ביותר בקרב הישראלים. מדי שנה מעל 200 אלף ישראלים מגישים בקשה לויזה לארצות הברית, כאשר 120 אלף ישראלים מגישים בקשה לויזת מסוג B1/2. 

ויזת תייר לארה"ב נקראת גם ויזה B1/2 ניתנת לכל ישראלי אשר מעוניין להגיע לארה"ב לטיול , עסקים , לקיחת חלק בכנסים , השתתפות בתערוכות,  קבלת טיפולים רפואיים או השתתפות בפעילות חברתית כלשהי.

ויזת B1/2 לארה"ב אינה מאפשרת: לימודים, עבודה, ומגורים קבועים בארה"ב.

אם רגע בקשתכם לויזה לארצות הברית חשוב מאוד להתחיל לדאוג שיהיו ברשותכם את כל המסמכים שאותם תצטרכו להביא איתכם לשגרירות ביום הראיון.  

במידה והיה לכם ויזה בעבר, יתכן ואתם עומדים בקריטריונים לחידוש ויזה ללא ראיון בשגרירות. לפרטים נוספים לחצו כאן.

מה תצטרכו להביא אתכם ליום הראיון?

  • דרכון בתוקף של לפחות חצי שנה מיום כניסתכם לארה"ב.
  • אישור ההזמנה לראיון בשגרירות.
  • אישור תשלום האגרה לשגרירות.
  • דרכונים ישנים עם ויזות קודמות (במידה ויש).
  • תמונה לויזה בגדול של 5*5.

איזה מסמכים צריך?

תצטרכו להביא מסמכים המוכיחים את ה"קשר" שלכם לישראל. לדוגמא תלושי שכר, חוזי שכירות, מכתב מהמעסיק, דפי חשבון בנק, אישור על בעלות נכסים, תלושי פנסיה, תלושי גמלאות, במידה ועצמאיים דוח הכנסות מרואה חשבון  או כל מסמך נוסף שיוכיח בצורה משכנעת שתחזרו לישראל ולא תהגרו באופן לא חוקי לארה"ב. חשוב לציין, המסמכים אותם תביאו איתכם לראיון חייבים להיות מקוריים. 

ברוב המקרים ויזת  B1/2 ניתנת ל10 שנים כאשר ניתן להיכנס לארה"ב עם הויזה לתקופה של 6 חודשים. ניתן להאריך את השהות ב-3 חודשים נוספים כך שלמעשה ניתן לשהות בארה"ב עם ויזה B1/2 לתקופה שלא תעלה על 9 חודשים.

איך זה עובד?

  • מילוי טופס הבקשה DS160
  • תשלום האגרה
  • קביעת מועד הראיון בשגרירות
  • הכנה לראיון
  • הגעה לראיון בשגרירות
  • קבלת הדרכון עם הויזה

מעוניינים בהוצאת ויזה לארה"ב?

Bvisa אתכם לאורך כל הדרך 

סגירת תפריט